Cruisen in het groen

Groen
Rijden

Verkennen is ontdekken. Ontdekken is beleven.

Cruisen in het groen

Een zomers gevoel in het najaar? Boek een groen wagentje. Deze elektrische voertuigen voeren je fluisterstil door de afwisselende Bilzerse landschappen. In alle comfort! 

Rollende heuvels, kastelen, boomgaarden, sfeervolle dorpen, een wijnkasteel … In een groen wagentje ben je één met de omgeving. Je hoort de natuur, verliest jezelf in vergezichten en hebt de tijd om stil te staan bij alle toppers. Wijnkasteel? Check! Hoogstambomen? Check! Kleurrijke bossen, waterburcht en holle weg? Check check check!

Je start en eindigt in Alden Biesen. De wagentjes zijn nog te huur t.e.m. 8 november. Boek nu nog je wagentje voor de herfst én het voorjaar want ze zijn heel populair! 
Prijs wagentjes: 1 uur: 30 euro - 2 uur: 60 euro - 3 à 4 uur: 90 euro

Autozoektocht door Hartelijk Haspengouw

Speuren in de regen? Doe het droogweg met onze gloednieuwe autozoektocht. Je doorkruist Haspengouw en lost onderweg uitdagende raadsels op. Alle topplekken van de fruitstreek komen aan bod. Starten en aankomen doe je in Bilzen.

Groen
Rijden

Verkennen is ontdekken.
Ontdekken is beleven.


NIEUW!

Boeiende Bil-zines

In Bilzen is er bijster veel te doen. Blader door onze magazines. En laat je volop e-spireren. Kriebelt het? Goed zo. Breng ons zeker een bezoekje. Je bent 'biesonder' welkom.

Klik op de afbeelding om het e-zine te openen.
Volledig scherm