Bedankt om Boeiend Bilzen te delen!

dots

Bilzen is niet alleen de perfecte uitvalsbasis om Haspengouw te verkennen. 

Op een wip ben je in Hasselt, Maastricht, Luik of Aken. 

De Euregio Maas-Rijn, met andere woorden. Een verrassende streek, 

met een hartslag op maat van de actieve en genietende toerist. 

Bezoek Bilzen en maak er een citytrip van… naar drie landen!

situering bilzen
situering wit
hartje
Centrale ligging in de Euregio

OP EEN WIP VAN HASSELT, MAASTRICHT, LUIK OF AKEN

cover-bilzendoetietsm...

We snakken allemaal naar zorgeloze vakantiedagen. Dat terrasje in de zon, met een streekbier aan de lippen. De kinderen die onbekommerd ravotten. Vrienden die samen met ons een pittige heuvel beklimmen, te voet of met de fiets. Een bezoek aan een magistraal kasteel boordevol verhalen. Een zoektocht, interactief mysterie of raadselroute. Een kleinschalig evenement dat ons volledig doet opgaan in het nu. Wel: die pure momenten schenkt Bilzen in overvloed. Hier pluk je het échte vakantiegevoel, omringd door authentieke couleur locale. Hier heb je alle ruimte om te (her)ademen. Om de omgeving te verkennen in luxueuze elektrische wagentjes. Of om met een spoorfiets de natuur te doorkruisen. Zorgeloos zomeren? In Bilzen doe je het. Kleurrijk. Afwisselend. Veilig. En vol enthousiasme om terug te keren. Bilzen doet nu eenmaal iets met je. Laat het je dus gerust overkomen  en geniet ervan. 

Van harte welkom!

Klaar om zorgeloos
te komen zomeren
in Bilzen?
ZOMER 2021
Boeiend
Bilzen
logo
Bilzen doet iets met je!
Offline: This content can only be displayed when online.
but twitter
but facebook
cover-bilzendoetietsmetje.jpg
dots
Klaar om zorgeloos
te komen zomeren
in Bilzen?
logo
Boeiend
Bilzen

We snakken allemaal naar zorgeloze vakantiedagen. Dat terrasje in de zon, met een streekbier aan de lippen. De kinderen die onbekommerd ravotten. Vrienden die samen met ons een pittige heuvel beklimmen, te voet of met de fiets. Een bezoek aan een magistraal kasteel boordevol verhalen. Een zoektocht, interactief mysterie of raadselroute. Een kleinschalig evenement dat ons volledig doet opgaan in het nu. Wel: die pure momenten schenkt Bilzen in overvloed. Hier pluk je het échte vakantiegevoel, omringd door authentieke couleur locale. Hier heb je alle ruimte om te (her)ademen. Om de omgeving te verkennen in luxueuze elektrische wagentjes. Of om met een spoorfiets de natuur te doorkruisen.

Zorgeloos zomeren? In Bilzen doe je het. Kleurrijk. Afwisselend. Veilig. En vol enthousiasme om terug te keren. Bilzen doet nu eenmaal iets met je. Laat het je dus gerust overkomen  en geniet ervan. 

Van harte welkom!

ZOMER 2021
situering bilzen
situering wit
hartje
Centrale ligging in de Euregio
Bilzen doet iets met je!

OP EEN WIP VAN HASSELT, MAASTRICHT, LUIK OF AKEN

Bilzen is niet alleen de perfecte uitvalsbasis om Haspengouw te verkennen. Op een wip ben je in Hasselt, Maastricht, Luik of Aken. De Euregio Maas-Rijn, met andere woorden. Een verrassende streek, met een hartslag op maat van de actieve en genietende toerist. Bezoek Bilzen en maak er een citytrip van… naar drie landen!

Bedankt om Boeiend Bilzen te delen!

but facebook
but twitter
New image

Boeiende Bil-zines

In Bilzen is er bijster veel te doen. Blader door onze magazines. En laat je volop e-spireren. Kriebelt het? Goed zo. Breng ons zeker een bezoekje. Je bent 'biesonder' welkom.

Klik op de afbeelding om het e-zine te openen.
Volledig scherm