achtergrond

De Raadselroute

Trappen langs toproutes!
achtergrond (Copy)
achtergrond
Trappen langs toproutes!

Zin om volledig te versmelten met de Bilzerse landschappen? We geven je geen ongelijk.

Het fietsroutenetwerk Limburg bestaat 25 jaar. In die tijd is Limburg uitgegroeid tot dé fietsprovincie van België. Met Alden Biesen als één van de favoriete startplekken. Dat is geen toeval. Het decor is betoverend.

Fiets huren? Dat kan in het Toeristisch Onthaal Alden Biesen: gewone en elektrische fietsen, tandems, kinderfietsen alsook kinderzitjes en fietstassen.

folder

Themafietskaarten: 2 of 3 euro
Fietskaart Limburg: 9,5 euro
inclusief fietsinfoboekje

De Raadselroute

Een gloednieuwe editie! Deze speurtocht op de fiets voert je door de afwisselende landschappen, het centrum én de kerkdorpen van Bilzen. Op tal van locaties hou je halt en los je vragen en raadsels op.  

Kastelen langs Demer en Jeker

Op de themaroute ‘Het rijke verleden’ rijg je kastelen, vierkantshoeven en ander imposant erfgoed aan elkaar. Op elk moment hou je voeling met het fruitige karakter van de streek. Pittige klimmetjes leveren imposante panorama’s op. Van waterburcht tot wijnkasteel? Het zit allemaal in de route!

zeker doen

De Raadselroute

Boeiende Bil-zines

In Bilzen is er bijster veel te doen. Blader door onze magazines. En laat je volop e-spireren. Kriebelt het? Goed zo. Breng ons zeker een bezoekje. Je bent 'biesonder' welkom.

Klik op de afbeelding om het e-zine te openen.
Volledig scherm