bilzen-groene-wagentjes.jpg

De Fruitroute

Cruisen
door het beste
van Bilzen
bilzen-groene-wagentjes.jpg
beeld wagentje (Copy)
Cruisen
door het beste
van Bilzen

Een geweldige manier om met vrienden, familie of collega's het beste van Bilzen te verkennen. Met onze unieke groene wagentjes zet je jouw vakantiedag volledig naar de hand.

Er zijn routes van 1 uur tot een halve dag. Je hebt ook de keuze tussen diverse thema’s. Een fruitroute? Een kastelenroute? Via het Munsterbos? Van en naar het centrum? Naar de omliggende gemeenten? Mét of zonder rijkelijk gevulde picknickmand aan boord. Het kan allemaal.

beeld wagentje
zeker doen

De Fruitroute

Een sfeervolle route door Bilzen en Hoeselt. Je start aan kasteelcomplex Alden Biesen met zijn fructuarium en duikt meteen de fruitlandschappen in. In Hoeselt pronken kerkdorpen Schalkhoven en Hardelingen met kasteeldomeinen. Hof ter Poorten is dan weer een eeuwenoude vierkantshoeve.

Duur: ongeveer 4 uur,
afhankelijk van het aantal stops
Start en finish: Alden Biesen

Nieuw!  Sinds dit jaar pakt Bilzen uit met enkele nieuwe deluxe-golfwagentjes. Hypermodern design, maximaal rijcomfort en heerlijk om je in te nestelen. 

Boeiende Bil-zines

In Bilzen is er bijster veel te doen. Blader door onze magazines. En laat je volop e-spireren. Kriebelt het? Goed zo. Breng ons zeker een bezoekje. Je bent 'biesonder' welkom.

Klik op de afbeelding om het e-zine te openen.
Volledig scherm